0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 16 februari 2018

Boom Chicago viert 25 jaar comedy in Carré!

Boom Chicago’s jubileum staat in het teken van een bijzonder artistiek jaar

Boom Chicago viert 25 jaar comedy in Carré. Op zaterdag 14 juli komen onder andere Seth Meyers, Josh Meyers, Ike Barinholz en Amber Ruffin naar Carré om dit bijzondere jubileum te vieren. Kaarten zijn hier te koop.

25 jaar geleden introduceerde Boom Chicago improvisatie comedy aan het Nederlands publiek. Sindsdien heeft het succesvol comedy-ensemble miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met producties in hun theater en daarbuiten. Dit jaar viert Boom Chicago hun jubileumjaar met een meerdaagse festival vol artistieke events gerelateerd aan improvisatie en comedy.

Programma Carré:

Seth Meyers | Zaterdag 14 juli om 18:00 uur.
Seth Meyers is slechts één avond in Amsterdam en trapt het jubileumprogramma om 18:00 uur af in Carré. Zijn gevatte grappen en show krijgen lovende recensies over de hele wereld. Hij heeft nog altijd een speciale band met de stad waar hij heeft gewoond en die hij zo vaak bezocht, dat hij de tel kwijt is geraakt. Hij brengt zijn slimme perspectief en bijtende commentaar graag terug naar zijn geliefde Amsterdam.

Seth, als schrijver bekroond met een Emmy Award, is de ster van zijn eigen show Late Night met Seth Meyers. Hij werd in 2014 door Time Magazine uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke personen.  In januari dit jaar was hij de gastheer van de Golden Globes, waar hij veel lof voor ontving. Seth verzorgde ook de Emmy Awards en de White House Correspondents Dinner, waar hij vernietigende uitspraken deed over Donald Trump. Sommigen zeggen dat Trump zich daardoor verkiesbaar stelde en president werd. Seth is ons daar allemaal een excuus voor verschuldigd.

Seth begon bij Boom Chicago waar hij jarenlang optrad en veel van de sketches schreef. Hij werd verliefd op het Nederlandse voetbal en is nog altijd fan van Oranje, zelfs in mindere tijden.

Boom Chicago & Friends | Zaterdag 14 juli om 21:00 uur.
De tweede show, Boom Chicago & Friends belooft een waar comedy spektakel te worden. Naast Seth die ook in deze show zal meespelen,  staan de huidige cast van Boom Chicago samen met alumni uit 25 jaar Boom Chicago op het podium voor een eenmalig improvisatie vuurwerk. 

Improv pioniers Andrew Moskos en Pep Rosenfeld zijn de host van deze show met  je favoriete Boom-gezichten uit het verleden, inclusief de tv- en filmsterren die hun start kregen in Boom Chicago.  Seth Meyers, Josh Meyers, Ike Barinholz en Amber Ruffin hebben hun komst bevestigd. Ook Boom Chicago’s Nederlandse comedy vrienden zullen meedoen. Ruben van der Meer, Jelka van Houten, Wilko Terwijn en Horace Cohen doen mee en In de aanloop naar het verjaardagsfeest zullen meer namen bekend gemaakt worden.

De opbrengst van de shows gaat naar InterActing
De kaartopbrengst van deze avond gaat naar het InterActing, opgericht door Boom Chicago CEO Saskia Mas. InterActing leert kinderen met autisme sociale vaardigheden en begrip door middel van improvisatie. Haar TED-lezing legt de rol uit die improvisatie kan hebben in de ontwikkeling van kinderen met autisme: InterActing moedigt autistische jongeren aan om hun geprefereerde patronen te doorbreken om het onverwachte te omarmen.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×