0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zondag 11 mei 2014

Improvisatie, cabaret, muzikaliteit en gamemuziek in één week!

Wij kijken uit naar deze week waarin zeer gevarieerde voorstellingen achter elkaar te zien zijn bij ons.

Tijl Beckand, Ruben van der Meer  en drie gastspelers staan vandaag met De Grote Improvisatieshow op de bühne. Welke drie gastspelers zich wagen aan de hysterische spellen waar zelfs een scheutje Jackass bij komt kijken, blijft tot vanavond een verrassing. Wel verklapte Tijl al op Twitter dat hun WK-hit in première gaat vanavond.

Morgen maakt ons theater voor het eerst plaats voor een eigen show van de Wëreldbänd onder de naam ‘Playground’. Een lading instrumenten van over de hele wereld zullen de revue passeren. En die muziekinstrumenten worden op allerlei verbazingwekkende manieren ingezet. Wij zijn erg benieuwd, u ook?

Freek de Jonge stond veertig jaar geleden al op de planken bij ons. Dinsdag 13 mei sluit hij op diezelfde planken zijn tournee af met een speciale voorstelling. Samen met een 8-koppige band speelt hij zijn laatste voorstelling ‘Zondermeer’.

Als klap op de vuurpijl wordt Carré woensdag 14 mei omgetoverd tot een waar gameparadijs. Metropole Orkest producer Gert-Jan Blom liet in een interview op gamer.nl weten dat bezoekers kunnen uitkijken naar  90 minuten topmuziek uit het archief onder de naam Games in Concert - Greatest Hits. Met een randprogramma in de wandelgangen die menig gamer zal doen watertanden. Zoals hij zelf mooi zegt: “Wees erbij of wees vierkant!”

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×