0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 18 maart 2019

A Little Night Music bekroond met vijf sterren

Afgelopen zaterdag was de première van Sondheim's A Little Night Music. Deze uitvoering van de Nederlandse Reisopera werd zeer goed ontvangen door de pers en het publiek. Enkele recensies waren “Terecht open doekje voor Susan Rigvava-Dumas” - Trouw  ★★★★★ en “Het muzikale spel belichaamt onmiskenbaar Sondheims bewondering voor Mozart.” - NRC.

A Little Night Music is een geestige en gelaagde muzikale zedenkomedie over de seksuele stoelendans van vier koppels die verstrikt raken in een reeks driehoeksverhoudingen en in één broeierige Midzomernacht toch ieder de juiste partner vinden.

De Nederlandse Reisopera presenteert het stuk van Stephen Sondheim, ook wel de Shakespeare van het musicalgenre genoemd, in een nieuwe eigen enscenering. Het oorspronkelijke verhaal is van Hugh Wheeler en is geïnspireerd op Ingmar Bergman’s film Smiles of a Summer Night. De musical stamt uit 1973 en sleepte in dat jaar al meteen vijf Tony Awards in de wacht. Dit muziektheaterstuk wordt opgevoerd in de oorspronkelijke Engelse versie, waardoor de briljante teksten van Stephen Sondheim goed tot zijn recht komen.

A little Night Music is slechts een korte periode te zien, dus mist het niet! 26 & 28 maart in Carré. Boek hier uw kaarten. 

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×