0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 15 juni 2018

ANNELIE BRENGT DERDE SINGLE UIT EN TREEDT OP IN CARRÉ

Vandaag heeft Annelie haar nieuwe track ‘Full’ uitgebracht. Het is de derde single afkomstig van haar debuutalbum ‘After Midnight’ dat op 14 september verschijnt. Een dag eerder, op donderdag 13 september, treedt ze op in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré en zal ze haar eerste langspeler live spelen.

After Midnight
‘After Midnight’ is Annelie’s debuutalbum met instrumentale nummers waarin subtiliteit en kalmte hand in hand gaan met emotionele kracht en wispelturige spanning. Hierop laat ze horen hoe ze schetsmatige ideeën, losse flarden van melodieën en een weelde aan inspiratie omzet in spaarzame pianocomposities die feilloos in elkaar overvloeien.

Over Annelie
Annelie heeft haar muzikale carrière opgebouwd in het popcircuit. Al jaren is ze met haar zangtalent, kennis en veelzijdigheid een onmisbare schakel voor diverse artiesten. Alle ervaringen benut ze nu om ook haar solo ambities vorm te geven. En met succes. Want met de komst van Annelie breekt eindelijk een (Nederlandse) vrouwelijke pianiste door naar het oppervlak van het tot nu toe vooral door mannen gedomineerde neo-klassieke circuit.

Kaartverkoop start zaterdag 16 juni om 10:00 uur.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×