0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 6 februari 2018

Art Garfunkel op 29 mei naar Carré in Amsterdam voor uniek concert

9 februari in de verkoop

Art Garfunkel geeft op dinsdag 29 mei 2018 een eenmalig concert in Carré. Met An Evening of Song and Stories staat de grootmeester garant voor kippenvelmomenten met hoogtepunten uit zijn solo carrière, nieuwe songs én hits uit het Simon & Garfunkel tijdperk.

De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 9 februari om 10:00 uur. 

Art Garfunkel werd wereldberoemd door de onvergetelijke hits en albums die hij maakte met zijn vriend Paul Simon als het folk rock duo Simon & Garfunkel. In de jaren 60 schiep het duo de ene na de andere klassieker met o.a. Mrs. Robinson, Scarborough FairThe Sound Of SilenceThe Boxer en natuurlijk Bridge Over Troubled Water.

Begin jaren 70 besloot het legendarische duo ieder hun eigen weg te gaan. Nadat Garfunkel een paar jaar als acteur in Hollywoodfilms had gespeeld, startte hij in 1973 zijn solocarrière als zanger. Zijn grootste hit Bright Eyes kwam uit als onderdeel van de soundtrack van de film Watership Down en was in Nederland de bestverkochte single in 1979.  Door zijn solocarrière  en samenwerkingen heeft hij acht Grammy’s op zijn naam staan, waaronder een Lifetime Achivement Award. In 1990 werden hij en Paul Simon ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame.  Vorig jaar verscheen zijn autobiografie What is it All But Luminous - Notes From an Underground Man. Ook verhalen uit dit werk worden niet vergeten tijdens deze avond die een compleet overzicht van de carrière van het Multitalent geeft.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×