0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 21 mei 2016

Carré feliciteert Nh1816

  • KNGF en Carré
  • KNRM en Carré

Een nieuw verblijf voor de jaguars, een geweldige geluidsinstallatie in Nederlands bekendste theater, een nieuwe klasse reddingsboot in de vaart brengen, meer geleidehonden opleiden voor mensen met een beperking en toekomstige olympiërs ondersteunen. Mooie projecten die dankzij de Goede Doelen Stichting van verzekeraar Nh1816 worden gerealiseerd en voor ons van grote betekenis zijn. Daar zijn wij, Artis, KNRM, KNGF Geleidehonden, Talentboek en Carré de verzekeraar Nh1816 dankbaar voor. De 200e verjaardag van Nh1816 grijpen wij dan ook graag aan om haar te bedanken en onze waardering over te brengen.

De Goede Doelen Stichting van Nh1816
Nh1816 Verzekeringen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Een deel van de winst die het bedrijf maakt, geeft zij terug aan de samenleving. Niet door elke verzekerde een marginaal premievoordeel te gunnen, dat nauwelijks als een voordeel wordt herkend. Maar door maatschappelijk relevante projecten financieel mede mogelijk te maken. Dat doen zij via de Stichting Goede Doelen die landelijke, regionale en lokale projecten op diverse gebieden ondersteunt. Zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nu en in de toekomst.

Koninklijk Theater Carré en Nh1816
In 2014 schonk de aan Nh1816 Verzekeringen gelieerde stichting een nieuwe geluidsinstallatie aan Carré, een belangrijke innovatie in het monumentale theater. Deze ‘state of the art’ installatie maakt het mogelijk dat de grote zaal ook rond grotere (meerdaagse) voorstellingen flexibel gebruikt kan worden en de geluidservaring verbeterd wordt. Inmiddels is al bij veel verschillende voorstellingen op het toneel en in de piste gebruik gemaakt van de geluidsapparatuur. Artiesten als Elvis Costello en Jochem Myjer bejubelden de kwaliteit toen ze in Carré stonden. We zijn ontzettend dankbaar dat Stichting Goede Doelen Nh1816 hieraan heeft bijgedragen.

Om Nh1816 gezamenlijk te bedanken hebben we  als goede doelen een mooie fotoserie ontwikkeld waarbij we bij elkaar op bezoek gingen en de onderlinge verbinding dankzij Nh1816 weergeven. Deze is op 20 mei aan het bestuur en de directie overhandigd.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×