0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 7 oktober 2013

Bijzondere voorstellingen in de verkoop

Deze maand is een aantal bijzondere nieuwe voorstellingen in de verkoop gegaan.

Het Wereldkerstcircus
'Nergens is circus mooier dan in Carré.'
Ook dit jaar maakt het Wereldkerstcircus zijn naam waar! Alleen de beste nummers ter wereld zijn geëngageerd voor de voorstellingen die het mooiste familiefeest van het jaar zijn geworden in Carré! Het Wereldkerstcircus is zonder meer een traditie, een traditie echter die elk jaar weer verrast. Vanaf 19 december exclusief in Carré.


Guus Meeuwis - Theatertour Het Kan Hier Zo Mooi Zijn
Guus Meeuwis keert terug naar de theaters met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ en speelt op 13 januari 2014 in Koninklijk Theater Carré. Met een meer klassieke rock 'n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”
De liedjes van zijn nieuwe album vormen de basis van Meeuwis’ theatertour. Het gaat over het gevoel met vrienden en geestverwanten aan de keukentafel te zitten en daar in een veilige atmosfeer lief en leed te delen.

Oleta Adams
In 2014, het jaar dat Oleta Adams 60 jaar wordt, komt de zangeres naar Nederland voor slechts een aantal jubileumconcerten. De tour gaat 30 januari 2014 van start in Koninklijk Theater Carré. Oleta Adams maakte met een optreden in een hotelbar zoveel indruk op Tears for Fears- oprichters Roland Orzabal en Curt Smith dat zij haar meteen opnamen in de band. De rest is geschiedenis. Hun album ‘The Seeds of Love’ met de gelijknamige hit en de hit ‘Woman in Chains’ betekende de wereldwijde doorbraak van de Amerikaanse predikantendochter. Tijdens het jubileumconcert komen alle mooie en bijzondere nummers voorbij.

Philippe Geubels - Made in Belgium

Als kers op de taart sluit Philippe Geubels op 2 maart 2014 zijn Nederlandse tour af in Carré. ‘Made in Belgium’ is zijn eerste theaterprogramma in Nederland en is door zijn overvolle agenda dit seizoen maar een aantal keer te zien. In het speciaal voor Nederland samengestelde programma worden hoogtepunten uit zijn Vlaamse shows aangevuld met nieuw materiaal. Zorg dat u deze droogkomische, innemende Vlaming – met zijn herkenbare lijzige stemgeluid – niet mist!

Luka Bloom

Luka Bloom komt voor een exclusief optreden naar Koninklijk Theater Carré op 29 maart 2014. Al sinds begin jaren negentig is de moderne troubadour een graag geziene gast in Nederland. Meer singer-songwriter dan Luka Bloom is moeilijk te vinden; een Ierse bard die over het leven zingt op een eigentijdse manier, verhalen die soms gaan over diepmenselijke vraagstukken of maatschappelijke problemen, maar evenzeer over de betoverende natuur. Het komt allemaal even helder uit de pen van Bloom.

Marianne Faithfull - 50TH Anniversary World Tour
Op 23 november 2014 geeft de Britse singer-songwriter en actrice Marianne Faithfull een exclusief concert in Koninklijk Theater Carré. Het concert maakt deel uit van haar 50th Anniversary World Tour. Marianne Faithfull deed op 16-jarige leeftijd haar entree in de muziekwereld met de hitsingle ‘As tears go by’. In 2011 kwam haar meest recente plaat ‘Horses and high heels’ uit. Met de 50th Anniversary World Tour viert Faithfull een bijzondere muziekcarrière.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×