0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 26 augustus 2015

Carré haalt Broadway hitmusical PIPPIN naar Nederland

Kaartverkoop start vrijdag 28 augustus om 9:00 uur

Met gepaste trots en veel enthousiasme mogen we u eindelijk vertellen dat Broadway’s high flying hitmusical PIPPIN naar Carré komt. En daarmee hebben we een primeur; het is voor het eerst dat deze voorstelling naar Europa komt. We presenteren de musical met de Amerikaanse cast, zodat iedereen in Nederland de unieke kans krijgt om PIPPIN te zien zoals hij oorspronkelijk gemaakt is. Carré brengt Broadway van 9 maart t/m 10 april 2016 naar de Amstel.  De Europese première is op 10 maart 2016.

PIPPIN combineert musical (met muziek van Stephen Schwartz, bekend van WICKED) met hoogwaardige circusacts (regie door Diane Paulus, bekend van HAIR, Porgy & Bess, Cirque du Soleil). Dit maakt Carré het perfecte huis voor deze opvallende productie die jarenlang voor uitverkochte zalen speelde op Broadway en momenteel door de Verenigde Staten tourt. Carré haalt PIPPIN naar Nederland in samenwerking met New Productions.

Tijdens de opening van de Uitmarkt in Amsterdam aanstaande vrijdag, 28 augustus krijgt u alvast een voorproefje van deze hitmusical. Speciaal voor dit optreden komt een deel van de Amerikaanse cast naar Nederland. De Opening wordt live uitgezonden bij de NTR op NPO2 van 21.10 tot 21.50 uur.

De kaartverkoop start a.s. vrijdag 28 augustus om 09:00 uur. Zorg dat u er klaar voor zit, ‘we’ve got magic to do’.

Bestel hier uw kaarten.

Schrijf u hier in voor de Carré Nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van start verkoop voorstellingen, kijk mee achter de schermen, lees nieuwtjes van de artiesten en ontvang leuke aanbiedingen.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×