0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 10 februari 2016

Cast PIPPIN bekend

De cast van PIPPIN bestaat uit gerenommeerde theater-, film- en tv-acteurs en (ex-Cirque du Soleil-) acrobaten.

Kyle Dean MasseyKyle Dean Massey speelt de titelrol. Hij is één van de grote Broadwaysterren van dit moment en speelde in New York naast PIPPIN ook hoofdrollen in Next to Normal (als Gabe) en Wicked (als Fiyero). Afgelopen jaar was hij druk met  opnames van enkele films en de Netflix-serie Nashville.

 

Brian Flores Brian Flores deelt de titelrol met Kyle Dean Massey. Hij studeerde afgelopen jaar af aan de University of Michigan en speelt de rol van Pippin inmiddels meer dan een half jaar.

 

Gabrielle McClintonGabrielle McClinton speelt de Leading Player. Zij was op Broadway eerder te zien in Green Day’s American Idiot.John RubinsteinJohn Rubinstein begon zijn carrière in 1972 in de rol van Pippin. Nu speelt hij de rol van Pippin’s vader Charles. Verder had hij hoofdrollen in onder andere de Broadwayproducties Ragtime en Children of a Lesser God (waarvoor hij een Tony Award won). John was ook te zien in talloze films en tv-series zoals 21Grams, Friends en Desperate Housewives.


Adrienne BarbeauAdrienne Barbeau
maakte haar Broadway debuut in 1968 in Fiddler on the Roof en creëerde vervolgens de rol van Rizzo in de oorspronkelijke theaterversie van Grease. Ze werd in de jaren ’70 een rolmodel door haar rol als gescheiden dochter Carol in de tv-serie Maude (waarvoor ze een Golden Globe won). Adrienne verleende haar medewerking aan meer dan 450 films, concerten, musicals en toneelstukken en speelt Pippin’s oma Berthe.

Sabrina HarperDe Amerikaanse Sabrina Harper speelde hoofdrollen in de Duitse versies van onder meer The Phantom of the Opera, 42nd Street en Chicago. Ze maakte haar Broadway debuut in PIPPIN waar ze aanvankelijk als understudy alle vier de vrouwelijke hoofdrollen voor haar rekening nam. Tegenwoordig is ze eerste cast Fastrada, de stiefmoeder van Pippin.


Erik AltemusErik Altemus begon zijn carrière in de musical The Fantasticks en is vanaf de allereerste show van PIPPIN op Broadway te zien als Pippin’s broer Lewis. Erik is tevens understudy voor de titelrol.Bradley BenjaminDe rol van Catherine wordt gespeeld door Bradley Benjamin. Zij was eerder op Broadway te zien in Oklahoma! en Radio City Christmas Spectacular.

 

Het ensemble bestaat uit Jessica Balun, Keven Langlois Boucher, Jonah Broscow, Stephen Brower, Mark Burrell, Matthew deGuzman, Brian Flores (alternate Pippin), Laura Hall, Nicolas Jelmoni, Anna Kachalova, Alan Kelly, Roman Khayrullin, Ben Krieger, Nico Maffey, Colton Maurer, Charlotte O’Sullivan, Stephen Sayegh, Anna Schnaitter, Katie Smith, Aléna Watters, Kate Wesler en Borris York.

Klik hier voor meer info en de volledige bio’s.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×