0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 5 juni 2014

Castpresentatie Hartsvrienden

Met Jim Bakkum, Guido Spek en Yes-R

Zojuist waren we aanwezig bij de castpresentatie van de musical Hartsvrienden die van 13 t/m 15 februari bij ons in het theater te zien is.  De cast kent bekende en verrassende namen zoals Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R en Vera Mann. Hartsvrienden is de nieuwe Nederlandse versie van de musicalhit Blood Brothers en tevens de eerste grote musical die Erwin van Lambaart produceert sinds zijn vertrek bij Stage Entertainment.

Van Lambaart: “In de afgelopen decennia heb ik veel musicals mogen zien en Blood Brothers vind ik één van de mooiste ooit. Daarom ben ik verheugd dat we juist van deze musical een eigen en eigentijdse versie gaan maken die we heel graag aan het Nederlandse publiek willen laten zien.“

Het belooft een moderne en eigentijdse interpretatie van het geprezen stuk te worden met een sterk verhaal dat zowel humoristisch als emotioneel is: Bakkum en Spek als de tweeling Mickey en Edward worden bij hun geboorte gescheiden en groeien op in totaal verschillende milieus. Als volwassenen worden ze door het lot herenigd. Er bloeit een hechte vriendschap op, maar wanneer ze verliefd worden op hetzelfde meisje lopen de spanningen hoog op, met dramatische gevolgen.

De regie is in handen van Ebby Habbema, die eerder succesvolle musicals als Ramses en Sonneveld regisseerde.

Reserveer hier uw kaarten

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×