0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 8 juni 2015

Cirque Éloize start repetities

voor shows iD in Carré

Vandaag zijn in Montreal de repetities gestart voor de Nederlandse shows van iD in Koninklijk Theater Carré. Cirque Éloize’s iD beleefde haar première in 2009. Inmiddels is de show bezocht door ruim 1 miljoen mensen in meer dan 23 landen. Op 24 juni strijkt het spektakelcircus neer in Amsterdam. Ondanks dat iD al bijna zes jaar lang op tournee is, wordt er nog flink gerepeteerd voordat het gezelschap naar Nederland komt.

Er worden regelmatig nieuwe castleden toegevoegd aan het team en het is zeer belangrijk dat de groep volledig op elkaar is ingespeeld. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Cirque Éloize en moeten alle acts tot in de puntjes voorbereid zijn. Daarom wordt er de komende twee weken in Montreal, de thuisbasis van het gezelschap, keihard gewerkt om Amsterdam deze zomer te trakteren op spectaculaire en adembenemende shows.

Cirque Éloize’s iD is te zien in Carré van 24 juni tot en met 19 juli en beleeft haar première op donderdag 25 juni. Zowel Carré als Cirque Éloize zijn erg tevreden over de kaartverkoop. Een aantal voorstellingen is inmiddels volledig uitverkocht en voor verschillende avonden zijn er nog maar een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Carré heeft daarom besloten een extra matinee in te plannen op woensdag 8 juli.  

Over iD
Veertien jonge topartiesten, vertegenwoordigers van een nieuwe generatie, zetten gedurende negentig bloedstollende minuten een show neer die zijn weerga niet kent. iD van Cirque Éloize is een razendknap uitgebalanceerde mix van theater, urban dans en dertien verschillende circusdisciplines, waaronder jongleren, trampolinespringen en acrobatiek. De show wordt onderstreept met prachtige hightech videoprojecties en sprekende, speciaal voor de show geschreven, muziek.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×