0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 25 november 2016

Circle of Life in Carré

Op zaterdag 26 november vindt in Carré Volle Maan presenteert Circle of Life plaats.

We verwelkomen drie bijzondere sprekers uit de Verenigde Staten
Matt Chappell uit San Francisco houdt na gentherapie z’n hiv al twee jaar zelf onder controle. ‘Boston patient’ Gary Steinkohl dacht samen met zijn arts dat hij na een riskante stamceltransplantatie was genezen van hiv; zeven maanden later bleek het virus toch weer op te spelen. En last but not least: American Legend Greg Louganis is de beste schoonspringer aller tijden. Terwijl hij aids had, won hij in 1988 twee gouden medailles op de Olympische Spelen, maar hij kende ook diepe dalen in zijn leven. Nu is hij mentor van de nieuwe generatie Amerikaanse schoonspringers. De documentaire over zijn leven is genomineerd voor een Emmy Award.  

Een belangrijk onderdeel van Circle of Life vormt de medische update
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de hiv-behandeling? Je wordt in begrijpelijke taal bijgepraat tijdens een interviews met tal van hoogleraren, hiv-behandelaren en verpleegkundig hiv-specialisten. Met support van drie positieve assistenten: Brenda (22), Segun (7) en Enitan (4).  

Natuurlijk mogen optredens niet ontbreken! 
De verbluffende acrobaten Francis Perreault uit Canada en Matthew Richardson uit de Verenigde Staten doen hun acrobatic wheel act ‘The Arrow’. Er zijn optredens van het koor Manoeuvre, van Perry Dossett en als finale: een miniconcert van Sjors van der Panne!

Kaarten zijn hier te verkrijgen.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×