0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 27 september 2017

Megan wint ING Klassenuitje van je leven naar Carré

Het ING ‘Klassenuitje van je leven’ is dit jaar gewonnen door Megan Arenz (13 jaar) uit Mill Noord-Brabant. Megan is met haar klas in het zonnetje gezet in Carré.

Megan is op de basisschool enorm gepest omdat ze zwaarder is dan haar klasgenoten. Tijdens een van de eerste gymlessen op haar nieuwe school, Merlet College in Mill, moest zij hardlopen en Megan liep achteraan. In plaats van Megan uit te lachten moedigden alle kinderen uit de klas haar aan, wat haar letterlijk ‘vleugels’ gaf om door te gaan:

“Ik ben op mijn vorige school heel erg gepest, maar in de klas waar ik nu zit tel ik helemaal mee! We zijn een hechte groep en ook al ben je anders, je hoort er helemaal bij. Ik zou mijn klas heel graag willen verrassen met dit gave uitje, om ze te laten weten hoe blij ik met ze ben! Groetjes, Megan!”

Megan wilde haar klasgenoten bedanken en heeft daarom haar klas aangemeld voor het klassenuitje van je leven; een actie van hoofdsponsor ING die jaarlijks klassen met een bijzonder verhaal uitnodigt in Carré in Amsterdam. De volgende schoolreis is voor basisonderwijs en gaat traditiegetrouw naar het Wereldkerstcircus.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×