0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 1 juli 2017

Nasrdin Dchar speelt DAD tijdens Nederlands Theater Festival in Carré

Publieksfavoriet DAD door Nasrdin Dchar is vanzelfsprekend te zien op het aankomende Nederlands Theater Festival. Hij krijgt de eer om zijn voorstelling op zondag 17 september, als laatste voorstelling van het festival, in Carré te spelen. De kaartverkoop start nu.

DAD, de solovoorstelling van Nasrdin Dchar, werd door de pers unaniem lovend ontvangen en de jury van het Nederlands Theater Festival nam de voorstelling op in haar officiële selectie. Uit een enquête van datzelfde festival bleek dat DAD met afstand de grote publieksfavoriet is van het afgelopen theaterseizoen.

"Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!" aldus Nasrdin.

Het script schreef Dchar samen met regisseur Floris van Delft met tekstbijdrage van Bo Tarenskeen. Robin Vogel ontwierp het decor. DAD is een productie van Theaterbureau De Mannen i.s.m. Stichting De Verlichting.

DAD is op 17 september om 16:00 uur te zien in Carré. De kaartverkoop start nu.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×