0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 13 september 2017

Documentaire 'Dancer' over balletdanser Sergei Polunin

Heeft u vorige week de fascinerende documentaire 'Dancer' over balletdanser Sergei Polunin gezien? Hij was ooit de jongste danser van het British Royal Ballet en veroverde de balletwereld in een wervelwind.
Bekijk hier de documentaire.

Maar wist u ook dat Sergei Polunin in 2015 met Moscow Classical Ballet Theatre gedanst had?
In december 2015 danste hij 'Giselle' met Bolsjoi ster Svetlana Zakharova. Op dinsdag 24 oktober komt het Moscow Classical Ballet Theatre met Romeo & Juliet naar Carré.

In het kader van hun Europese tournee geeft Moscow Classical Ballet Theatre één voorstelling in Nederland waarbij ze gekozen hebben voor Carré.

Moscow Classical Ballet staat onder de artistieke leiding van Natalia Kasatkina en Vladimir Vasiljov. Het gezelschap werd in 1966 opgericht door het ministerie van Cultuur van de Sovjetunie. In 1977 werd Vladimir Vasilyov, toen eerste solist van Bolshoi Ballet, benoemd als artistieke directeur en hij nam zijn vrouw Natalia Kasatkina, toen prima-ballerina bij Bolshoi, mee als choreograaf. Verschillende generaties wereldberoemde dansers zijn de afgelopen 40 jaar door hen opgeleid.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×