0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 30 juli 2018

Dara O Briain naar Carré

IERSE STAND-UP COMEDIAN DARA O BRIAIN VOOR TWEE SHOWS NAAR CARRÉ

De Ierse stand-up comedian Dara O Briain is één van de meest bekende gezichten op de Britse TV en in 2019 komt hij in het kader van zijn ‘Voice of Reason’ tour tweemaal naar Koninklijk Theater Carré. De comedian is op zaterdag 25 en zondag 26 mei te zien. De koning van de interactie wordt geroemd om zijn ultrasnelle grappen en gedurfde anekdotes.

De populaire presentator van diverse komische talkshows heeft al diverse succesvolle wereldtournees achter de rug en richt zijn pijlen nu wederom op het Nederlandse publiek. Hij staat bekend om zijn ‘snelle praten’, intelligente humor en is vooral gewoon enorm grappig. Hij begon zijn internationale carrière met een wereldtournee in Europa, Azië, Australië en Noord-Amerika waaronder shows in Dubai, Parijs, Adelaide, Shanghai en New York City. Daarnaast trad hij diverse keren op tijdens het Edinburgh Festival ‘Fringe’. Zijn tournee in 2010, met 150 shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, werd door maar liefst 225.000 mensen bezocht. O Briain is daarnaast in het bezit van een officieel Guiness World Record, dankzij ‘het hoogst (in meters) gegeven stand-up comedy optreden in de wereld’, omdat hij een show gaf in een vliegtuig van British Airways.

The Guardian omschrijft zijn show als ‘een masterclass in intelligente en no-nonsense stand-up comedy’ en The Times schrijft ‘als je op zoek bent naar een comedian die in staat is om het publiek twee uur lang te fascineren, dan is O Briain je man!’.  

Om kaarten te bestellen klik hier.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×