0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 5 maart 2018

Burlesque-koningin Dita von Teese komt naar Carré

Dita von Teese: "I’m very excited that for the first time ever, I’m coming to Europe with all the signature props and sets I'm known for, along with an all-star cast of the best of burlesque from all over the world.

Ze is de onbetwiste koningin van de burlesque en komt voor een exclusief optreden naar Nederland. Met de show The Art Of The Teese staat Dita von Teese op zaterdag 13 oktober in Carré. Samen met een aantal van de grootste internationale burlesque-sterren geeft ze stijlvolle en unieke performances die de tijden van weleer typeren. De kaartverkoop start op vrijdag 9 maart om 10:00 uur.

Geboren als Heather Renée Sweet, maar iedereen kent haar al veel langer natuurlijk als Dita von Teese. De Amerikaanse is praktisch in haar eentje verantwoordelijk geweest voor de revival van het burlesque-fenomeen, werd wereldberoemd als stijlicoon in het verlengde van legendes als Bettie Page en nestelde zich in de popcultuur van Amerika door haar vele optredens op de catwalk, televisie, reclames en videoclips. Haar extravagante retro-stijl die doet denken aan de jaren 40 waarbij ze let op alle details: van de kostuums tot aan het decor. 

Met 'Art Of The Teese’ gaat Dita de mooiste theaters in Europa langs om haar meest beroemde performances in het echt te laten zien. Denk aan klassiekers als de 'Dirty Martini’ waarbij ze het publiek verleidt vanuit een met 150.000 Swarovski-kristallen bezet champagneglas, het ballet gerelateerde 'Swan Lake Stripteese’ en haar 'Rhinestone Cowgirl Act’. Ze staat niet alleen op het podium, maar is omringd door protegees die optreden met Dita’s bekende rekwisieten, zoals het kristallen draaimolenpaard, een enorm glitter hart en de badkuip met gouden poten. Laat je onderdompelen in de decadentie van burlesque met een avond die je niet snel zal vergeten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×