0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 25 oktober 2016

The Rolling Stones en Douwe Bob in Carré

Olé, Olé, Olé! The Rolling Stones en Douwe Bob in Carré. Door de broeierige straten van Sao Paolo, aan de playa van Lima, op luxe suites in Buenos Aires. Deze kleurrijke Stones film doet je ziel snakken naar muziek. Daarom voorafgaand een exclusief optreden van Douwe Bob.

Voor het eerst is IDFA te zien in Carré. Na de opening op 16 november staat Carré ook op zaterdag 19 november geheel in het teken van het festival. Overdag en ’s avonds wordt een programma van vier festivalfilms gepresenteerd met uitgebreide randprogrammering: Na The First Monday in May spreekt Arno Kantelberg onder meer met modejournaliste en curator Aynouk Tan over mode en kunst. Marcia Luyten interviewt Frans Timmermans en regisseur Dirk-Jan Roeleven na afloop van The European. Dany Lademacher’s Wild Romance, de legendarische band van Herman Brood, treedt op na de vertoning van Unknown Brood. Verschillende artiesten treden op voorafgaand aan de vertoning van The Rolling Stones Olé Olé Olé! : A Trip Across Latin America

The Rolling Stones Olé Olé Olé! : A Trip Across Latin America - 22:15 uur
Zinderende registratie van de recente Rolling Stones-tournee door Latijns-Amerika en Cuba – een van de weinige plaatsen waar ze niet eerder optraden. De camera volgt de oude rockers bij hun bezoeken aan lokale musici, in de kleedkamers en natuurlijk vooral op het podium, waar ze spetteren als altijd. Met vooraf drie klassieke Stones nummers gecovered door Douwe Bob.

Lees hier meer informatie over IDFA in Carré en bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×