0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 14 oktober 2015

Douwe Bob in Carré

Kaartverkoop start nu

  • Fotograaf: Jaap Stolk

Zojuist kondigde Douwe Bob bij Humberto Tan in RTL Late Night aan dat hij op zondag 24 april een eenmalig concert in Carré geeft. Voor het Songbird Festival 2015 werd hem gevraagd een akoestische set te spelen, samen met een strijkkwartet. Die samenwerking smaakte al in de voorbereiding naar meer en Douwe besloot dat Carré hiervoor de ultieme locatie is. 

Douwe Bob: "Ik heb eerder in Carré gespeeld, dat was slechts één nummer. Ik heb er altijd van gedroomd om met een eigen show in die prachtige zaal te staan en een avond te vullen met mijn muziek. Ik ga dat doen samen met een strijkkwartet en mijn band. We maken er een hele speciale, intieme avond van en zullen sommige liedjes uitkleden en omgooien. Ook laat ik covers horen van artiesten die mij beïnvloed hebben. Ik kan niet wachten tot het zover is.”

Sinds de release van zijn nummer één album Pass It On is Douwe Bob bezig met een zegetocht. Het begon dit jaar met de hitsingle Hold Me, een prachtig duet met Anouk. Vervolgens was zijn zomerhit Sweet Sunshine niet van de radio te branden en vertegenwoordigt hij in 2016 ons land tijdens het Eurovisie Songfestival.

Nét voordat hij naar Stockholm afreist kunt u hem eerst nog zien en horen op het toneel van Carré.

Reserveer hier uw kaarten.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×