0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 29 maart 2016

Eefje de Visser speelt op 3 december in Carré

Het is een succesvol jaar voor Eefje de Visser: afgelopen januari verscheen haar derde album Nachtlicht, dat met lovende recensies werd ontvangen en wederom voor uitverkochte shows zorgde. Als ambassadrice van Record Store Day in Nederland en België verschijnt op 16 april haar nieuwe single Staan en komt haar debuutalbum De Koek voor het eerst uit op vinyl. Eefje zal 2016 in stijl afsluiten met een optreden op zaterdag 3 december in Carré. Voor dit concert zijn zowel zit- en staplaatsen beschikbaar.

Deze maand speelde Eefje uitverkochte shows in onder andere Utrecht (TivoliVredenburg, Ronda), Rotterdam (Lantaren Venster), Groningen (Grand Theatre), Brussel (AB), Gent (Vooruit) en Antwerpen (De Roma). 

Volgens De Morgen hypnotiseerde Eefje de Visser het publiek “met haar aparte betoverende stem en strakke begeleidingsband. Een dame met pit, die alles in zich heeft om ook buiten de eigen landsgrenzen een ster te worden.” NRC schreef dat ze “rockzalen aan kan, waar haar intens persoonlijke popmuziek een welkome afwisseling gaat zijn.”

Op haar derde plaat Nachtlicht laat Eefje de Visser een duidelijke evolutie horen en klinkt energieker dan de eerste twee albums De Koek en Het is. Voor het artwork, de video’s en styling werkte ze samen met een creatief team bestaande uit videomaker Max Italiaander - verantwoordelijk voor de clip van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015 – en de Rotterdamse kunstenaar Luis Alonso Rios Zertuche, die het herkenbare, blauwe artwork maakte. Mode ontwerpster Annemarije van Harten ontwierp de kostuums voor de Nachtlicht tour.

De Nederlandse en Vlaamse pers ontving Nachtlicht zeer enthousiast. “Een wonderschoon, modern popalbum”, schrijft Gijsbert Kamer in de Volkskrant. “Wow”, vindt Veronica gids. “Een betere samenvatting bestaat er eigenlijk niet voor Nachtlicht.” HUMO schrijft: “In ons eindejaarslijstje voor 2016 hebben we bij ‘Beste Nederlandstalige plaat’ nu al Nachtlicht ingevuld.” Muzine: “Eefje doet een Kid A-tje en maakt daarmee haar mooiste en meest complete plaat tot nu toe.” En Oor oordeelt: “Op het schitterende Nachtlicht laat ze horen niet bang te zijn een nieuwe weg in te slaan zonder daarbij haar eigenheid te verliezen.”

De verkoop voor het optreden van Eefje de Visser in Carré start op zaterdag 2 april om 10:00 uur.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×