0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 19 augustus 2013

Ellen ten Damme is klaar voor Carré

Op intrigerende en overtuigende wijze laat Ellen ten Damme op deze foto zien, dat zij na de successhow The New Houdini, nog tot en met zondag 25 augustus, nu klaar is om de fakkel van Hans vanaf 30 augustus in Carré over te nemen met haar nieuwe opwindende show Cirque Stiletto 2.

Als een verleidelijke spreekstalmeesteres uit haar nieuwe show Cirque Stiletto 2 tart zij op speelde wijze de van top tot teen geboeide Hans Klok. “Ik vind hem ’s werelds beste illusionist”, aldus Ellen. “Ik heb genoten van zijn show maar nu ben ik aan de beurt in Carré.”

De, in boeien gevangen Hans, glimlacht. Hij zegt “Normaal bevrijd ik me in nog geen twee seconden in mijn show, maar uit bewondering voor Ellen’s multitalent neem ik nu graag even de tijd voor deze unieke foto. Ik vind Ellen ook een van Europa’s beste performers. Ik ken eigenlijk niemand in de wereld die haar evenaart. Talent is belangrijk maar uitstraling en power zijn net zo belangrijk. Daarbij is Ellen zo veelzijdig, of zij nu Dietrich of Beyonce zingt. Ze grijpt je vaak ook bij de strot. Dat heb ik ervaren bij haar eerste Cirque Stiletto show vier jaar geleden. Die heeft mij enorm geïnspireerd. Ik wens haar dan ook alle sterkte en succes bij haar nieuwe circusavontuur dat op 30 augustus in Carré begint."

Ellen: “Ik sta nu te trappelen als een circuspaardje om de Carré piste in te gaan.”
Zij verheugt zich op dit nieuwe grote circus avontuur. Ellen: “Het eerste Cirque Stiletto nu vier jaar geleden was een geweldige ervaring. Ik hou van de spanning en de magie van het circus die je ook nergens zo goed voelt als in de piste van Carré!"

Het debuut van Ellen in Cirque Stiletto werd door pers en publiek juichend ontvangen. Critici schreven: “Popdiva met circusbloed”  “Ze is ruig, ze rockt ze is sexy als Madonna stoer als Nina Hagen en zwoel als La Dietrich.” “Ellen is de tijger van de voorstelling!” “Nog niet eerder vertoond” “Madonna, wat dacht je hiervan?” De Volkskrant jubelde; “Een nieuwe traditie geboren!” Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×