0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 12 februari 2014

An Evening With Elvis Costello: Solo in Concert

Op woensdag 22 oktober komt de veelzijdige, Britse muziekveteraan Elvis Costello voor een intiem soloconcert naar Carré. Elvis Costello is één van die weinige artiesten die al ruim 35 jaar op de bewondering en respect van zowel muziekliefhebbers, collega-muzikanten als de wereldpers mag rekenen. Want zoals geen ander blijft hij zichzelf op een integere manier muzikaal vernieuwen en brengt hij zijn muziek live met een intensiteit en bezieling die niemand onberoerd laat.

Van angry young man in de punk- en new wave-scene tijdens de jaren zeventig ontpopte Costello zich tot één van de grootste muzikanten en songwriters van deze tijd. Ongeacht het genre (van pop tot americana en van jazz tot rock) oogstte hij keer op keer succes met zijn schitterende songs, uitgekiende arrangementen en bijzondere samenwerkingen met onder andere Burt Bacharach, Madness, Paul McCartney en T-Bone Burnett. Zo ontving Costello door de jaren heen diverse onderscheidingen, waaronder een Nederlandse Edison Award, een BAFTA en een Grammy in de categorie Jazz voor het album ‘My Flame Burns Blue’ dat hij met het Nederlandse Metropole Orkest heeft opgenomen.

De solo-optredens van Elvis Costello zijn befaamd om hun schoonheid, humor en kippenvelmomenten waarbij hij niet alleen nieuw werk maar ook de talloze muzikale hoogtepunten uit zijn rijke oeuvre ten gehore brengt.

Reserveer uw kaarten hier


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Binnenkort in Carré


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×