0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 3 februari 2015

EXTRA VOORSTELLING MIJN VADER, DE EXPAT & OUMI

GOED NIEUWS! Wegens succes gaat er een extra voorstelling van Mijn vader, de expat & Oumi in de verkoop. Op zondag 22 februari om 14.30 uur zal de voorstelling in Carré te zien zijn. De vorige voorstelling was in no time uitverkocht, dus raadzaam om er snel bij te zijn.

Ook tijdens deze extra voorstelling zal naast de vaste verhalenvertellers Haci Tekinerdogan, Khalid Amakran, Karima el Fillali en Stryder, cabaretier Najib Amhali eenmalig optreden.

Reserveer hier uw kaarten voor 22 februari.

Mijn vader, de expat & Oumi
Een avond vol film, theater, zang en poëzie. De verhalen gaan over de zoektocht naar een identiteit, je thuis voelen, angsten, dromen, verleden en heden, maar nog belangrijker: de toekomst. Naast de vaste vertellers voegt, speciaal voor deze avond, cabaretier Najib Amhali zich bij het gezelschap met zijn verhaal over een enerverende autoreis van Nederland naar Marokko.

Het begon intiem. Filmmaker Abdelkarim El-Fassi maakte een documentaire over zijn vader, aanvankelijk voor het familiearchief. Acteur Nasrdin Dchar begon met het theaterstuk Oumi, geschreven door Maria Goos, voor een publiek van 30 personen. Deze verhalen over opoffering, de zoektocht naar een identiteit en migratie kwamen door hun zelfde achtergrond samen en zorgden voor twintig uitverkochte avonden.

In de documentaire Mijn vader, de expat beschouwt El-Fassi zijn vader niet als gast en arbeider, maar als mens. Hij vraagt hem expliciet naar zijn dromen, angsten en hoe hij terugkijkt op zijn ‘emigratie naar Mars’. Impliciet roept de documentaire vragen op over je thuis voelen, acceptatie en de zoektocht naar je identiteit.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×