0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 27 juni 2018

VELE EXTRA’S RONDOM HET PAUPERPARADIJS

Van Paupertalks tot een unieke boottocht.

  • Foto: Reyer Boxem
  • Foto: Reyer Boxem
  • Foto: Reyer Boxem

Rondom het theaterspektakel Het Pauperparadijs zijn een aantal activiteiten georganiseerd gedurende de speelperiode van 4 juli tot en met 5 augustus.

Inleidingen
Zo is er elke donderdag gratis een inleiding door Suzanna Jansen, auteur van het boek. Deze is voorafgaand aan de voorstelling van 19:00 tot 19:30 uur in de Nok van Carré. De inleidingen zijn te boeken bij het reserveren van een kaartje op donderdag.

Paupertalks
Elke zondagmiddag, na afloop van de matineevoorstelling, is er rond 15:00 uur een talkshow met als gastheer regisseur en schrijver Tom de Ket. Hij ontvangt een keur aan gasten die hun licht laten schijnen over de kloof tussen arm en rijk in onze tijd. Deze talks vinden plaats na de voorstelling in Café Foyer van Carré. De toegang is gratis.

Het Pauperparadijs in het Rijksmuseum
Het Rijksmuseum biedt iedere week rondleidingen met Suzanna Jansen over de achtergrond van deze voorstelling. Aan de hand van kunstwerken vertelt Suzanna samen met een gids over de achtergrond van Het Pauperparadijs en toont de armoede die er onder de werken schuil gaat. Een van de hoogtepunten van de rondleiding is het portret van Johannes van den Bosch (Cornelis Kruseman, 1829). Van 10 juli t/m 3 augustus iedere dinsdag en vrijdag van 15:00 tot 16:00 uur (behalve 27 juli.) Klik hier voor combitickets (rondleiding plus voorstelling). Klik hier voor alleen de rondleiding.

Boottocht door de grachten met inleiding
Op 21 juli van 13:00 tot 14:30 kan men genieten van een mooie boottocht door de Amsterdamse grachten. Suzanna Jansen geeft gedurende de tocht een uitgebreide inleiding, waarbij ook plekken uit Het Pauperparadijs worden bezocht. De tocht duurt anderhalf uur en u kunt aansluitend naar de voorstelling van 15:00. Klik hier om te reserveren.

Pauperdiner
Carré verzorgt een speciaal menu om vooraf smakelijk en in stijl te dineren. Klik hier voor om te reserveren en voor meer informatie.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×