0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 21 januari 2017

Fidelio uitgelicht: Florestan

Arnold Bezuyen - Florestan, ein Gefangener - tenor

Wereldwijd bekend is de tenor Arnold Bezuyen, geboren in Den Helder. Hij betovert zijn publiek met zijn prachtige stem, theatrale talent en grote musicaliteit. Op zijn repertoire staan Wagnerrollen variërend van Loge en Mime tot Erik en Siegfried. Hij is een vaste gast in Bayreuth. In seizoen 2015/2016 zong hij o.a. de Hauptmann in Wozzeck van Alban Berg in Boekarest, Alfred in Die Fledermaus en Grogor in De zaak Makropoulos van  Janáček in Tokyo, Arindal in Die Feen van Wagner in Leipzig, Erik in Der fliegende Holländer van Wagner in Wiesbaden en Siegfried in Götterdämmerung in Friedrichshafen.

“The Dutch tenor Arnold Bezuyen, in his Met debut, brought a bright, agile voice and impish ways to the role of Loge, the demi-god of fire and trickery.” Das Rheingold (The Metropolitan Opera, New York)

Fidelio is de voorstelling om te zien hoe mooi opera in de piste van Carré staat. Het Orkest van de Achttiende Eeuw speelt de semi-geënsceneerde uitvoering van de opera Fidelio op dinsdag 31 januari en woensdag 1 februari. Omdat het orkest vanuit de piste speelt, krijgt de muziek meer ruimte dan normaal.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×