0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 26 juni 2014

Grote belangstelling Vriendenbijeenkomst

bij War Horse

We hebben recentelijk al onze Gouden en Diamanten vrienden weer mogen ontmoeten. War Horse stond natuurlijk op het programma. De ontvangst was in onze gloednieuwe foyers. Het is aan de royale bijdrage van de BankGiro Loterij te danken dat Carré er een paar spetterende foyers bij heeft gekregen. Daar zijn wij trots op en dat delen we graag met onze beste vrienden. Het was fijn om al die bekende gezichten te zien en de positieve reacties maakten het extra plezierig. “Veel meer allure”, was een veel gehoorde opmerking. De avond begon met heerlijke hapjes, een voorproefje van het nieuwe Carré Café. 

De Vrienden hebben de renovatie van de voorhal mogelijk gemaakt. De entree heeft meer ruimte gekregen en het wordt hierdoor minder dringen. Dankzij de steun van onze Vrienden, en dus van u, kan Carré projecten realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn en dat is fantastisch. Wij hopen dat steeds meer Vrienden, ook uw eigen Vrienden, de weg naar Carré weten te vinden. Wij waarderen uw belangrijke bijdrage en we hopen dat u net zo trots bent als wij op het resultaat.”, aldus Saskia van Basten Batenburg, bestuurslid van het Oscar Carré Fonds in haar dankwoord.

Vrienden van Carré dragen bij aan het behouden van het unieke karakter van ons theater voor deze en de volgende generaties. U kunt ons helpen in ons streven om de Vriendengroep uit te breiden. Breng deze zomer iemand aan die Gouden of Diamanten Vriend wordt of toetreedt tot een andere club van het Oscar Carré Fonds en ontvang samen met de nieuwe Vriend het boek ‘War Horse’ van Michael Morpurgo of ‘125 jaar Carré’ van Mariëtte Wolf. Nieuwe Vrienden kunt u aanmelden bij Harriëtte Loeffen of Caroline van de Beek via vrienden@carre.nl of via de website.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×