0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 10 juli 2014

Herman van Veen bij EenVandaag

EenVandaag maakt deze zomer een 'Zomerstop' bij gasten die een bijzonder jaar achter de rug hebben. We kijken met hen terug, bespreken het nieuws, staan stil en kijken vooruit. Vandaag is het de beurt aan Herman van Veen, 69 jaar oud en still going strong.

Dit najaar verschijnt zijn 178ste cd van zijn hand en publiceerde hij een boek met foto’s en verhalen over de bijzondere plek waar hij woont: de Kloosterhof in Soest. Op deze plek denkt, kijkt, ziet, zingt en schildert Van Veen, geïnspireerd door de natuur om hem heen. Komend jaar duikt hij het theater weer in voor een theatertournee. Multitalent Van Veen noemt zichzelf musicus maar ontwikkelde zich o.a. ook tot schilder, componist, schrijver, regisseur en acteur. Als klein jongetje had hij echter één doel: ‘Gelukkig worden’.

In Eenvandaag praat hij openhartig over zijn drijfveren, de rol die zijn ouders speelden bij zijn bijzondere manier van kijken en nieuws dat hem afgelopen jaar raakte zoals het bezoek van Obama aan Nederland. Herman van Veen, een man die blijft bewonderen en verwonderen.

Vanavond om 18:15 uur op Nederland 1

Van 23 oktober tot en met 6 december 2014 bij ons. Reserveer hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×