0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 17 december 2014

Samen met Hotel De L’Europe brengen wij onze nieuwe huiswijn uit

Op 16 december hebben in ons Carré Café Madeleine van der Zwaan onze directeur en Tom Krooswijk, managing director Hotel De L’Europe feestelijk geproost op de nieuwe huiswijn, die wij beiden gaan schenken.

Onze ligging aan Amstel, de magie en de allerhoogste kwaliteit voor onze bezoekers en gasten, dat verbindt Carré en De L’Europe met elkaar. Op het etiket is deze verbintenis getekend door Jan Rothuizen. Rothuizen is bekend met zijn tekeningen in De Volkskrant en de publicatie De zachte atlas van Amsterdam.

Met de expertise van Hoofd-Sommelier Dannis Apeldoorn van De L’Europe is er een selectie gemaakt uit vele verschillende wijnen. Beide wijnen zijn blends en lekker om als aperitief, in de pauze of als naborrel van te genieten.

Onze witte wijn, Cuvée Blanc is een makkelijk drinkbare wijn met frisheid, rondheid en body. Ook een goede begeleider van de lichtere voorgerechten. De rode wijn, genaamd Cuvée Rouge heeft een elegante mondvullende smaak en een soepele afdronk. Bij lichte rood vlees gerechten past deze wijn perfect.

Onze deuren staan altijd open om deze heerlijke nieuwe huiswijnen te proeven in één van onze restaurants.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×