0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 28 september 2016

Igone de Jongh presenteert Avond van de Balletmuziek

Igone de Jongh presenteert op vrijdagavond 4 november de eerste editie van de Avond van de Balletmuziek in Carré. Tijdens de Avond van de Balletmuziek worden bekende balletmuziekstukken uit onder andere Het Zwanenmeer en De Notenkraker ten gehore gebracht door Het Balletorkest o.l.v. Matthew Rowe. De avond wordt omlijst met dans door Nederlands grootste dansgezelschappen Het Nationale Ballet, Scapino Ballet en Introdans. Doordat Het Balletorkest in de piste van Carré zit en het publiek hen omringt, wordt een bijzondere, intieme setting gecreëerd.

Igone de Jongh, eerste soliste bij Het Nationale Ballet: “Ik vind het geweldig om deze avond te mogen presenteren. Het wordt een avond vol prachtige muziek gecombineerd met dans op topniveau. Ik ben blij dat de muziek en het orkest, een belangrijk maar soms onderbelicht onderdeel van iedere choreografie en voorstelling, nu extra in de schijnwerpers staan.”

Avond van de Balletmuziek
De Avond van de Balletmuziek is een productie van de organisatoren van de succesvolle Avond van de Filmmuziek in samenwerking met Het Balletorkest. Met deze eerste editie van de Avond van de Balletmuziek richten zij zich op een nieuw genre en hopen ze nog meer jongvolwassenen op een frisse en eigentijdse manier te interesseren voor kunst en cultuur.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×