0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 24 juni 2015

Romy met haar klas naar Cirque Éloize

mede mogelijk gemaakt door de ING "schoolreisje van je leven".

De kinderen van groep 8 van Daltonschool Corlaer hebben de ‘Schoolreis van je Leven’ gewonnen naar Cirque Éloize bij ons in Carré.

De kinderen dankten deze schoolreis aan Romy Puntman (12 jaar) die haar klasgenootjes wilde bedanken. Romy schreef waarom juist haar klas de schoolreis moest winnen: “Ik ben als doof meisje geboren en heb net voor mijn 2e verjaardag een Cochlaer implantaat gekregen. Vanaf die tijd ben ik heel voorzichtig gaan horen en op mijn 5e verjaardag ben ik toen overgestapt van het speciaal onderwijs naar het regulier onderwijs. De kinderen in deze klas hebben mij geaccepteerd zoals ik was en ook ben geworden. Om de klas met deze kinderen te bedanken lijkt het mij ontzettend leuk om dit schoolreisje als afsluiting en bedankje te doen. Ik hoop dan ook dat mijn klas hiervoor in aanmerking komt.”

ING Schoolreisje van je leven
ING is onze trotse hoofdsponsor en organiseert regelmatig het ‘Schoolreis van je Leven’. Cultuur is een verbindend element in onze maatschappij en is sinds jaar en dag belangrijk voor de klanten en medewerkers. ING streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek. ING sponsort daarom wereldwijd verschillende kunst- en cultuurprojecten en richt zich op (inter)nationaal bekende Nederlandse iconen zoals het Rijksmuseum en het Concertgebouworkest.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×