0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 22 december 2017

Het Carré Fonds investeert in uitbreiding geluidsinstallatie en de aanschaf van zonnepanelen

Dankzij het Carré Fonds kunnen we binnenkort weer een mooie stap zetten op het gebied van verduurzaming van Carré. Het Fond financiert namelijk de aanschaffing van zonnepalen, die begin 2018 worden geïnstalleerd. Daarnaast investeert het Fonds in de uitbreiding van onze geluidsinstallatie ter bevordering van de geluidskwaliteit. We vertellen graag meer over deze twee mooie projecten.             

CARRÉ DUURZAAM ONDER DE PANNEN DOOR SCHENKING ZONNEPANELEN
Carré is een rijksmonument en heeft al vele verbouwingen ondergaan. De laatste 8 jaar richt Carré haar aandacht steeds meer op verduurzaming van het gebouw. Daarom staat het installeren van zonnepanelen hoog op het wensenlijstje. Op deze manier kan Carré, naast het duurzaam inkopen van energie via haar partner Eneco, zelf energie opwekken. Het Carré Fonds vindt een dergelijke investering in groene energie zo belangrijk, dat zij de toezegging heeft gedaan om de kosten van aanschaf en installatie op zich te nemen. In het voorjaar van 2018 worden de zonnepanelen geïnstalleerd.

UITBREIDING GELUIDSINSTALLATIE THEATERZAAL
In 2014 heeft Carré met behulp van een donatie van het Carré Fonds en Stichting Nh1816 een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft, waardoor de geluidskwaliteit flink verbeterd is. Voor optimaal geluid, ook bij nieuwe vormen van programmering zoals concerten met staplaatsen, investeert het Carré Fonds opnieuw in geluidsapparatuur. Het gaat om extra speakers die aan weerszijden van het podium worden geplaatst, waardoor de geluidsbeleving van de bezoekers ook bij speciale opstellingen van het allerhoogste niveau is. 

Lees hier meer informatie over het Carré Fonds en de projecten waar het Fonds aan heeft bijgedragen.        

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×