0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 29 augustus 2016

Europees titelgevecht voor Jessica Belder op Ben Bril Memorial Boksgala

Europees titelgevecht voor Jessica Belder op Ben Bril Memorial Boksgala komt steeds dichterbij  

De kans dat de Amsterdamse bokser Jessica Belder voor het Europees kampioenschap mag boksen op de Ben Bril Memorial, wordt steeds groter. De Franse boksbond heeft bevestigd aan de Europese bond (EBU) dat de Francoise Jessica Vargas vrijwillig afstand doet van haar titel omdat zij een gooi wil doen naar het wereldkampioenschap. Op korte termijn zal de Franse bond voor een schriftelijke bevestiging zorgen. In dat geval krijgt Jessica Belder, al eerder aangewezen als officiële uitdager, het recht om voor de vacante Europese titel te strijden.  Dit zal een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het Nederlandse profboksen worden en is bovendien van grote toegevoegde waarde voor de tiende editie van de Ben Bril Memorial.  

Op maandag 17 oktober vindt in Carré de jubileumeditie van het Ben Bril Memorial Boksgala plaatst. Het gala krijgt opnieuw een spetterend programma met diverse titelgevechten. De eerste namen zijn inmiddels bekend: onder andere Nieky Holzken, Geard Ajetovic, Josemir Poulino, Robert Talarek, Gevorg Khatichikian en Joseph Sinkala stappen in de ring. Als extra attractie komen de Nederlandse zwaargewichten Astrando Arduin, Gino Pedro da Fonseca en Ben Tingen in actie.  

De jubileumavond belooft een ongekend hoogtepunt in de vaderlandse profbokshistorie te worden. Alleen die belevenis is al een bezoek waard aan het grootste boksgala van Nederland.

Bestel nu hier uw kaarten.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×