0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 14 april 2017

Jochem Myjer terug in Carré

Jochem Myjer is terug! In oktober gaat zijn nieuwe voorstelling Adem in, adem uit bij ons in première.

Update: ‪Alle kaarten zijn uitverkocht.‬

Adem in, adem uit
Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek.

Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren 'Zenmeester' Jochem Myjer neemt je mee in een gloednieuwe avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij.

Uitverkocht
Wegens zeer grote belangstelling zijn de voorstellingen van Jochem Myjer vanochtend snel uitverkocht. We zijn ervan op de hoogte dat niet iedereen kaarten heeft kunnen bemachtigen, mede doordat onze website, ondanks extra voorzorgsmaatregelen, voor korte tijd overbelast raakte. We begrijpen de teleurstelling die is ontstaan bij mensen die geen kaarten hebben kunnen kopen. Graag willen we de mensen bedanken die de moeite hebben genomen ons informatie te sturen over de ontvangen meldingen tijdens het bestelproces. Deze feedback helpt ons om het proces in de toekomst  te verbeteren.

Volgend seizoen komt Jochem weer in Carré en is er de mogelijkheid om kaarten te bestellen.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u wordt op de hoogte gehouden. We hopen dat we iedereen dan kunnen verwelkomen voor een mooie avond uit in ons theater.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×