0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 27 mei 2016

Keaton Henson op 1 november eenmalig in Carré

De Britse singer-songwriter Keaton Henson komt op 1 november naar Amsterdam voor een exclusief concert in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur.

Keaton Henson weet op unieke wijze zijn luisteraars te ontroeren met zijn melancholische, breekbare en ronduit prachtige muziek. Vanwege zijn plankenkoorts staat de Londenaar niet vaak op de podia. Maar meteen al bij zijn eerste concert in ons land, namelijk op het Into The Great Wide Open festival (2013), maakt hij zoveel indruk dat hij later datzelfde jaar terug komt voor een extra concert in de bijzonder sfeervolle Geertekerk in Utrecht dat binnen no time uitverkocht.

Afgelopen jaar was Keaton Henson opnieuw in Nederland te zien. Samen met het enige professionele strijkorkest van ons land, Amsterdam Sinfonietta, trad hij zeer succesvol op in Het Concertgebouw in Amsterdam tijdens het Holland Festival.

Van huis uit is Keaton Henson dichter en illustrator. Muziek maken deed hij altijd voor zichzelf. De schoonheid van zijn werk blijft echter niet onopgemerkt. Na aanmoediging van vrienden duikt de Engelsman de studio in om te werken aan zijn debuut 'Dear' dat in 2010 verschijnt en in 2012 officieel is her-uitgebracht nadat de BBC zijn single 'You Don't Know How Lucky You Are' oppikt. Dit betekent voor Henson de doorbraak bij het grote publiek. Intussen heeft Keaton Henson 5 releases uitgebracht, waaronder zelfs een album met zelfgecomponeerde klassieke muziek. Er wordt dit najaar een nieuw singer-songwriter album verwacht.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×