0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 4 augustus 2016

Jamai onthult levensgroot Europride doek aan gevel van Carré

Vandaag is een levensgroot geveldoek onthuld op het balkon van Carré. Het geveldoek is speciaal gemaakt door kunstenaar Ottograph voor de ‘Kleur het leven’ campagne. Zanger en presentator Jamai Loman heeft, hangend aan de gevel van Carré en samen met de kunstenaar ter plekke, de laatste hand gelegd aan dit bijzondere werk. De ‘Kleur het leven’-campagne is een initiatief van ING Nederland in het kader van Europride 2016. Het doek is tot en met a.s. zondag te bewonderen op onze gevel. 

Jamai, Kleurambassadeur: “Laten we niet zwart wit denken maar het leven kleur geven. De vrijheid om jezelf te kunnen zijn is belangrijk voor mij. De diversiteit van mensen om me heen geeft het leven kleur. Tijdens Europride en nu vlak voor de Canal Parade besef ik meer dan ooit dat het veel meer is dan een feestje waar je je ogen uitkijkt. Ik zie het als een krachtig statement waarmee we als Nederland laten zien dat we daadwerkelijk staan voor diversiteit. Het is een feest van en voor ons állemaal”

Kleur het leven
‘Kleur het leven’ is een initiatief van ING. De bank vindt het belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze willen zijn en vindt het belangrijk dat medewerkers de diversiteit van haar klanten weerspiegelen. Gaypride is een van de  meest kleurrijke feesten van Nederland. Rood, geel, groen, blauw, paars en oranje vormen samen het symbool. ING omarmt kleur en voor de bank blijft het belangrijk om kleur te bekennen. Normaal gesproken is dat Oranje. De bank staat voor alle kleuren. Al elf jaar. Want Oranje is jezelf zijn. Dit jaar wordt dat  grootser dan ooit uitgedragen. ING geeft met haar campagne Nederland letterlijk kleur.

ING is de trotse hoofdsponsor van Koninklijk Theater Carré. Carré deelt de gedachten over diversiteit en ‘Kleur het Leven’ en werkt daarom graag mee aan de campagne door het doek aan de gevel te hangen.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×