0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 16 maart 2018

Carré kiest voor kraanwater, u ook?

Carré biedt vanaf vandaag bezoekers de mogelijkheid om water te tappen uit het nieuwe tappunt, ontwikkeld door Waternet in samenwerking met Amsterdam Clean Water. De bezoeker kan lege, herbruikbare en recyclebare flesjes kopen bij de garderobe, die bij het tappunt gevuld kunnen worden. De flesjes kunnen volledig gerecycled worden in een Zero Waste Lab.

Kraanwater: goedkoper, schoner en milieuvriendelijker
Vrachtwagens door Amsterdam laten rijden om flessenwater te vervoeren is geen logische keuze, want goed drinkwater komt gewoon uit de kraan. Bovendien voorkomen we met kraanwater een hele berg plastic afval. Steeds meer mensen hebben een hervulbare fles die voortaan makkelijk gratis gevuld kan worden bij de nieuwe tappunten.

Roelof Kruize, directeur Waternet: ‘Waternet zorgt ervoor dat het drinkwater van de allerhoogste kwaliteit is. En voor iedereen beschikbaar. Via de kraan in huis, maar ook via de vele drinkwatertappunten in Amsterdam.  Onze hoofdstad is al drinkwatertappuntenhoofdstad van de wereld. Komend jaar staan er al meer dan 500 tappunten in de openbare ruimte. De volgende slag die we maken is om kraanwater ook binnen goed beschikbaar te maken door je fles hygiënisch te vullen uit een binnentappunt’.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×