0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 28 februari 2015

La Verità volgens de pers

  • Fotograaf: Viviana Cangialosi

Op 20 en 21 januari jl. bevonden een aantal journalisten zich in Nice om de voorstelling La Verità te bekijken. Deze week kwamen de artikelen uit en die willen we graag met u delen. Lees hier de verhalen van HDC Media, de Telegraaf en Het Parool

La Verità
Carré verheugt zich op de voorstelling La Verità. Het is circustheater pur sang. Deze voorstelling is voor een breed publiek gemaakt en zit vol verrassingen. De toverstaf is in handen van de meester-schilder Dalí. Een gigantisch doek van zijn hand komt in de voorstelling tot leven. Er zitten geweldige artiesten in die prachtig kunnen dansen en zingen. Het zit vol met opwindende acts, hoogstaande acrobatiek en natuurlijk ontbreken ook de clowns niet. 

La Verità
is alles wat circus en theater met elkaar verbindt. Gemaakt door een theatergenie die befaamd is over de hele wereld en die nu ook Nederland gaat veroveren. De meeste van ons kennen de Zwitserse regisseur Daniele Finzi Pasca als de maker en bedenker van de slotceremonie van de Winterspelen in Sotsji. Dat was verpletterend. Nu eindelijk een voorstelling van zijn gezelschap exclusief van 5 t/m 8 maart te zien in Carré. Reserveer hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×