0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 21 juli 2017

Benefietvoorstelling Ronald Snijders, Dolf Jansen en anderen in Carré voor onderzoek naar FSHD

Donderdag 14 september brengt komiek Ronald Snijders samen met zijn collega's Mike Boddé, Dolf Jansen, Niels van der Laan & Jeroen Woe en Pieter Jouke de benefietvoorstelling 'Het Lachspierbal'. Het doel van deze avond is geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte FSHD. 'Het Lachspierbal' is een initiatief van de Stichting FSHD en Ronald Snijders, in samenwerking met Carré.

De voorstelling bestaat uit een collage van nieuw & bestaand werk van de cabaretiers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de gelegenheidsformatie “de Lachband”: een 6 piece-band bestaande uit de vaste muzikanten van Ronald Snijders, aangevuld met blazers van Typhoon en gitarist Pepijn van Dorst.

Op 30 mei beleefde Ronald Snijders in de Goudse Schouwburg de nachtmerrie van iedere cabaretier. Hij speelde voor een volle zaal waar niet gelachen werd. Het bleek een stunt van de stichting FSHD. De stichting zamelt geld in voor onderzoek naar behandeling van de ziekte FSHD. Dit is een spierziekte die eerst de spieren in het gezicht aantast. Mensen met FSHD verliezen hierdoor hun gezichtsuitdrukking en dus ook hun lach -maar ze behouden wél hun gevoel voor humor! Ronald zet zich sindsdien in voor de ziekte en is zelfs ambassadeur van de stichting geworden.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×