0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 21 januari 2017

Late Night Talkshow De Verleiders

Acteurs en makers George van Houts en Tom de Ket gaan na afloop van de voorstelling Slikken en Stikken van De Verleiders in gesprek met professionals en beleidsmakers uit de zorg. Van Houts: “Meestal knetteren de adrenaline en de verbijstering nog door de zaal als het applaus geklonken heeft bij "Slikken en Stikken". Hoe heerlijk is het dan ook om met een goed ongezond glas in de hand de losgekomen gedachtes en emoties te kanaliseren in een enerverend "naspel". De Late Night Talkshow voorziet in een intellectuele verwerking, met wederom de onontbeerlijke humor, van het geboden. De hoog geëerde gasten geven ongezouten commentaar en meestal blijk van diepere inzichten of ze zijn ronduit kwaad. Ook leuk.”

Vanavond en woensdag kunt u nog een nagesprek bijwonen als u de voorstelling van de Verleiders bezoekt.

- Zaterdag 21 januari: Hans van der Linde, huisarts. Van der Linde is huisarts in Capelle aan den IJssel en al geruime tijd een fel criticus van de farmaceutische industrie, die volgens hem patiënten veelvuldig gevaarlijke geneesmiddelen door de strot duwt, al dan niet met hulp van omgekochte artsen. Hij heeft een belangrijk aandeel in de scepsis waarmee nieuwe cholesterolverlagers en diabetesmedicijnen in Nederland worden ontvangen. Hij is scherp in zijn veroordeling en beschuldigt farmaceutische bedrijven van maffiapraktijken.

- Woensdag 25 januari: André Rouvoet, voorzitter Zorgverzekeraars Nederland. Rouvoet is Voorzitter Zorgverzekeraars Nederland. Bij veel van wat misgaat in de zorg wordt naar de zorgverzekeraar gewezen, ook door de politiek. Dat is volgens Rouvoet onterecht. Zij hebben de rol gekregen om de zorg tegen de beste prijs en kwaliteit in te kopen. Zij gaan vooral over geld en moeten ‘nee’ verkopen. "Dat is een lastige rol, een ondankbare wettelijke taak, daar moeten we niet over zeuren. Wij zijn de natuurlijke pispaal." Maar veel van de onvrede gaat over zaken waar zorgverzekeraars niets mee van doen hebben, benadrukt Rouvoet. Want de zorgverzekeraar is de hoeder van de solidariteit.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×