0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 1 maart 2017

LITTLE STEVEN AND THE DISCIPLES OF SOUL in Carré

Na jarenlang naast Bruce Springsteen op het podium te hebben gestaan, startte Steven Van Zandt in de jaren tachtig zijn soloproject Little Steven and the Disciples of Soul. Hiermee bracht hij vijf solo-albums uit. Naast zijn carrière als muzikant is Steven ook bekend van zijn rol als Silvio Dante in The Sopranos én bedacht hij Lilyhammer waarin hij niet alleen de hoofdrol speelde, maar waarvoor hij ook de regie en de muziek voor zijn rekening nam.

Niet alleen zal Little Steven and the Disciples of Soul weer touren in 2017, de band werkt ook hard aan een nieuw album. Hiermee keert Steven terug naar zijn Rhythm & Blues roots. Daarnaast zal er ook een boxset van al zijn solo-albums verschijnen. Ook stond de gitarist vorig jaar met Bruce Springsteen op het Haagse Malieveld en speelde hij mee tijdens de optredens van de Amerikaanse zanger op Pinkpop in 2009 en 2012. 

Door omstandigheden wordt het concert van Little Steven and the Disciples Of Soul verplaatst naar zondag 25 juni. De gitarist van Bruce Springsteens E Street Band en acteur in cult series als The Sopranos en Lilyhammer zou in eerste instantie een dag eerder in Carré te zien zijn, maar tegelijkertijd speelt ook Southside Johnny & Ashbury Jukes in Paradiso, Amsterdam. De twee muzikanten zijn goed bevriend en gelukkig is het gelukt om een vervangende datum te vinden.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 10 maart om 10:00 uur.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×