0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 16 maart 2015

MAARTEN HEIJMANS ZINGT RAMSES SHAFFY

Zo 8 november 2015 in Carré

Op zondag 8 november staat zanger/acteur Maarten Heijmans met een extra voorstelling ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ in Carré. Het concert is gepland als gevolg op de succesvolle tour die Maarten Heijmans & band gisteren afsloten in een uitverkocht Paradiso.

Maarten Heijmans is de jonge acteur die vorig jaar een Gouden Kalf ontving voor zijn overtuigende vertolking van de titelrol in de gelauwerde TV-serie Ramses. Na de opnames blijkt Heijmans het Shaffy repertoire moeilijk te kunnen loslaten en hij besluit een aantal nummers van nieuwe, eigen arrangementen te voorzien. Samen met een club jonge en bijzonder getalenteerde muzikanten komt de voorstelling ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ tot stand. Op het podium een 8-man sterke productie bestaande uit gitaren, drums/percussie, bass, toetsen, hoorn, trompet en trombone.

De vijf shows die in eerste instantie voor ‘Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy’ in de grote clubzalen van Nederland stonden geboekt, kregen stuk voor stuk lovende reacties van het publiek en de critici en zalen in Utrecht en Amsterdam verkochten zelfs uit.
“Muzikaal van een verrassend hoog niveau en subliem gearrangeerd” (Dagblad vh Noorden)
“Mooi en vernieuwend”  (NRC, 4-sterren).
“Denderende bas maakt Shaffy tijdlozer” (NRC)

De kaartverkoop is reeds gestart. Reserveer hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×