0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 29 januari 2018

Kinderen gezocht voor de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Wil je ook een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Geef je dan nu op voor een rol in de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat in Koninklijk Theater Carré!

Waar zijn wij naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. We zoeken kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag spelen straks 20 kinderen mee.

Voorstellingsdag
Per voorstellingsdag selecteert de Efteling 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag meespelen. Een voorstellingsdag van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat heeft één of twee voorstellingen. Je speelt alle voorstellingen van jouw voorstellingsdag. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden
Meld je nu aan voor de voorstelling van 4 maart in Theater Carré. Vul het volledige inschrijfformulier in en stuur dit naar kinderengelaarsdekat@efteling.com! Je inschrijfformulier moet uiterlijk 6 februari binnen zijn.

Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één (van de) voorstelling(en), voor 1 begeleider om naar de voorstelling te kijken. 

De gelaarsde Kat:
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

De Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat is komend seizoen te zien in theaters in heel Nederland en Vlaanderen. Kijk voor meer informatie over de musical op www.efteling.com/gelaarsdekat

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×