0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 20 april 2016

Meezing Messiah terug in Carré

Vorig jaar december organiseerden de Nederlandse Reisopera en Koninklijk Theater Carré een uniek evenement; de Meezing Messiah. Vandaag kondigde de Nederlandse Reisopera tijdens hun seizoenspresentatie in Carré aan dat er op zaterdag 10 december wederom een Meezing Messiah zal plaatsvinden. Houd voor de start kaartverkoop onze website en die van de Nederlandse Reisopera goed in de gaten.

“Het belangrijkste doel van de Meezing Messiah is het plezier hebben in het samen zingen en het beleven van de prachtige muziek. En dat in één van de mooiste muziektempels van Nederland.” aldus Nicolas Mansfield, directeur van de Nederlandse Reisopera en muzikaal leider van dit unieke evenement, over de Meezing Messiah van vorig jaar.

Messiah is een oratorium van Georg Friedrich Händel, dat hij in 1741 componeerde en voor het eerst werd uitgevoerd in 1742 in Dublin. Het werk wordt vooral rond Kerstmis uitgevoerd en soms ook wel in de Paastijd. Herkenbare melodieën en de vele en prachtige koorpartijen kenmerken dit muziekstuk.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×