0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 2 september 2016

Maak kennis met de Nederlandse Michaël Betrian

Michaël is met zijn indrukwekkende diaboloact Impact te zien in Hans Klok's House of Horror.

  • Michaël Betrian
  • Michaël Betrian & Hans Klok
  • Michaël Betrian Toneel

Graag stellen we je voor aan Michaël Betrian. Michaël is met zijn indrukwekkende diaboloact Impact te zien in Hans Klok's House of Horror. Hij ontwikkelde deze act ongeveer een jaar geleden. Toen Hans de act zag, was hij meteen overtuigd. Het donkere kostuum en de brandende diabolo’s blijken de perfecte match met het horror thema van de show.

Michaël ontmoette Hans voor het eerst tijdens een talentenshow in Nijmegen, waar Hans één van de juryleden was. Michaël won de eerste prijs en sindsdien hebben ze altijd contact gehouden. Hij zag Hans zijn vorige show in Carré en vindt het te gek om nu zelf op het toneel van Carré te staan. Voor de show verhuisde hij naar Amsterdam, zodat hij dichtbij het theater woont.

Hij is nog maar 19 jaar en heeft al een mooie carrière opgebouwd. Hij was met zijn act Americano te zien in de halve finales van Holland’s got talent en won de afgelopen jaren al diverse prijzen met zijn verschillende acts. Zo werd hij in 2014 bijvoorbeeld bekroond op het wereldberoemde New Generation Festival in Monte Carlo en ontving uit handen van prinses Stephanie de eerste prijs. Kortom, een mooie Nederlandse toevoeging aan de show van Hans Klok die je niet mag missen!

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×