0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 2 mei 2017

Moederdagactie

Moederdagactie
Het is bijna Moederdag. Heeft u een lieve moeder of wederhelft die altijd voor u klaarstaat? Dan verdient zij het zeker om een dagje flink in de watten te worden gelegd. Samen met onze partner Wereldhave en vier winkelcentra maken wij een VIP-verwendag mogelijk: shoppen, eten, Cirque Éloize bezoeken in Carré en vervoer met een limousine.

De verwendag
Uw moeder krijgt een compleet verzorgde dag waarbij zij op handen wordt gedragen. Op deze dag wordt zij samen met een introducé opgehaald door een limousine waarna we hen naar één van onderstaande winkelcentra brengen. Hier staat een shoppingassistant klaar om uw moeder aan een fantastische nieuwe outfit te helpen, waar ze diezelfde avond nog de show mee kan stelen.

Na het shoppen genieten zij samen van een uitgebreid diner. Maar dat is nog niet alles! Na het diner is het tijd voor een spectaculaire avond bij Carré. Uiteraard brengen we hen in stijl hiernaar toe met de limousine. Onder het genot van een hapje en een drankje wonen ze de voorstelling Saloon van Cirque Éloize bij. Na de voorstelling worden ze uiteraard weer met de limousine naar huis gebracht.

Hoe zorgt u ervoor dat uw moeder deze verwendag wint?
Kijk op één van de websites van onderstaande winkelcentra en geef in 14 woorden aan waarom uw moeder of partner deze VIP Moederdag verdient. Op Moederdag (14 mei) worden de winnaars bekend gemaakt. 

- Emiclaer, Amersfoort | http://www.emiclaer.nl/moederdag  

- Winkelhof, Leiderdorp | http://www.winkelhof-leiderdorp.nl/moederdag   

- Middenwaard, Heerhugowaard | http://www.middenwaard.nl/moederdag

- de Koperwiek, Capelle a/d IJssel | http://www.dekoperwiek.nl/moederdag

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×