0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 25 april 2018

Moscow Classical Ballet dit najaar terug in Carré

Het gerenommeerde Moscow Classical Ballet komt terug naar Carré na de spectaculaire uitverkochte première van Romeo & Julia in oktober 2017 en een succesvolle vervolgreeks in maart 2018. Dit keer in de herfstvakantie, en daarom staan er balletten voor kinderen op het programma.

Doornroosje
| Donderdag 25 oktober t/m zondag 28 oktober
Deze productie op de muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski is de originele auteursversie van de choreografen Natalia Kasatkina en Vladimir Vasiljov. Ze schreven een libretto gebaseerd op de plots van twee geliefde sprookjes, "Doornroosje" en "Belle en de Beest". Het verhaal begint op de 17de verjaardag van prinses Aurora, als zij haar ware liefde ontmoet: prins Desiré. De vrolijke atmosfeer wordt bruut verstoord door de komst van de slechte fee Carabosse. Die voorspelt Aurora een vreselijk lot – de prinses zal zich prikken aan een naald en sterven. De goede Seringenfee weet de nare lotsbestemming iets af te zwakken – de prinses zal niet sterven, maar honderd jaar lang slapen. De knappe prins zou Aurora wakker kunnen kussen. De fee legt hem uit dat het pad door de eeuwen heen leidt, maar als hij de tocht weet te volbrengen en Aurora uiteindelijk zal kussen, zal ze ontwaken. Carabosse voegt eraan toe dat Desiré ouder zal worden gedurende zijn reis: Aurora zal wakker worden en hij zal sterven.

Jungle Boek | Woensdag 24 oktober en zaterdag 27 oktober
Wie kent het verhaal niet: Jungle Boek. Mowgli, de jongen opgevoed door wolven en getemd door de gevaren van de jungle, raakt bevriend met Baloe de beer. Hij vecht voor zijn leven tegen Shere Khan de tijger, geholpen door Kaa de slang. Een exotisch avontuur gebaseerd op de verhalen van Rudyard Kipling, mooi voor alle leeftijden. De fantasierijke kleurrijke kostuums, maskers, grappige personages, enorm indrukwekkende decorstukken en de verbluffende dans maken van Jungle Boek een totaalbeleving voor jong en oud.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×