0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 19 januari 2017

Musicals in Concert start repetities

Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch zijn deze week gestart met de repetities voor de ultieme en exclusieve show Musicals in Concert - Live on Tour.

Vanmiddag gaven de solisten in de repetitiestudio’s in Amsterdam alvast een eerste indruk van deze theatershow, met de grootste hits uit onder andere Aida, Hairspray, Frozen, Mamma Mia! en On Your Feet!

Simone Kleinsma: “Musicals in Concert is echt een feest der herkenning, de mooiste songs uit alle bekende musicals passeren de revue. Heerlijk om te doen, want we brengen musicalhits ten gehore waar we zelf mooie herinneringen aan hebben, maar ook nummers die we altijd al graag hebben willen zingen. Als kers op de taart worden we ook nog eens begeleid door een heerlijk live orkest van negen muzikanten onder leiding van Bernd van den Bos en staan er tien fantastische dansers op het toneel. We kunnen niet wachten tot we in het theater staan, dit concert mag je als musicalliefhebber echt niet missen!”

Musicals in Concert is op zondag 12 en maandag 13 februari te zien in Carré. Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×