0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 12 januari 2018

Freek de Jonge in Carré met Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop

Op dinsdag 13 maart 2018 presenteert Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder andere Spinvis, De Nits en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. 

Freek de Jonge: “Opeens kwam alles samen. De voltooiïng van de langverwachte Neerlands Hoop Box en de aanbieding om in Carré te komen spelen. Waar zouden we de presentatie van dat ambitieuze project beter kunnen laten plaatsvinden dan in het theater waarin Neerlands Hoop zijn grote successen heeft gevierd. In bijzijn van een grote schare fans die al vele jaren uitkijken naar het verzamelde werk van het cabaretduo.”

Een keur aan Nederlandse en Vlaamse vocalisten, waaronder Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Feek de Jonge zal de presentatie voor zijn rekening nemen en een greep doen uit de verrassende inhoud van de box en fragmenten tonen van nooit eerder uitgebracht materiaal.

Koop hier uw kaarten voor de voorstelling.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×