0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 14 maart 2015

Start verkoop nieuwe voorstellingen

Vandaag start de kaartverkoop voor de musical Heerlijk duurt het langst van Annie MG Schmidt. Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit ‘heerlijke’ muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton. Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren.  Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden.

Ook start vandaag de kaartverkoop voor Partenope van G.F. Händel. Deze  opera heeft de opzet van een serieuze opera, maar is grappiger van aard, met allerlei romantische verwikkelingen en verkleedpartijen. Het gaat over twee dames van stand: Partenope (koningin van het huidige Napels) en Rosmira. Partenope heeft drie minaars. Rosmira is verkleed als man op zoek naar de kerel die haar gedumpt heeft. Theater van de Lach op wereldniveau.

De solisten behoeven nauwelijks introductie: Philippe Jaroussky wordt beschouwd als de beroemdste countertenor van dit moment. Karina Gauvin is de nieuwe koningin van de barok en John Mark Ainsley heeft zijn sporen meer dan verdiend in het barokrepertoire.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×