0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 26 september 2015

Drie nieuwe voorstellingen in de verkoop

  • The Tallest Man On Earth
  • Het Zwanenmeer

The Tallest Man On Earth
Op 1 februari 2016 ziet u The Tallest Man On Earth (TTMOE) op het toneel van Carré.

In 2008 brak de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson definitief door met het album Shallow Grave. In Carré brengt hij ook nummers ten gehore van zijn nieuwe album Dark Bird is Home. TTMOE staat bekend om zijn rauwe, karakteristieke stem in combinatie met Bob Dylan-achtig gitaargeluid en zijn enorme podiumpersoonlijkheid. Voorheen stond hij solo op het podium, naar Carré neemt hij een band mee. Voor dit concert krijgt de theaterzaal van Carré een unieke opstelling. De stoelen in de piste gaan eruit, zodat een concertopstelling ontstaat. Voor de bezoekers die het toch fijn vinden om te zitten, blijven de overige stoelen beschikbaar.

Bestel hier uw kaarten.

Kadim Al Sahir
De internationaal vermaarde Arabische zanger Kadim Al Sahir komt naar Nederland voor een eenmalig concert. Op zondag 22 mei 2016 staat hij in Carré.

Al Sahir maakte Irakese muziek tot ver over de landsgrenzen populair, met name door de politieke lading van zijn songs. Wereldberoemd werd hij als initiator van de eerste Arabische-internationale samenwerking die in 2004 resulteerde in een duet met Lenny Kravitz met de anti-war song We Want Peace. Zijn muziek varieert verder van romantische ballads tot pop en Arabische klassieke muziek. Hij schrijft al zijn songs zelf. Samen met de Italiaanse Andrea Bocelli en de Spaanse Julio Iglesias wordt hij tot de romantische wereldmuziek legendes gerekend.

Bestel hier uw kaarten.

Het Zwanenmeer
Op maandag 11 januari 2016 in Carré
In samenwerking met het Oekraïens Staats Opera en Ballet Theater en met groot orkest.

Wie ballet zegt, zegt Het Zwanenmeer. De première van het befaamde trio Petipa, Ivanov en Tsjaikovski was in 1895 voor het Mariinski Ballet. Petipa, ‘grootmeester van de spitzentechniek’, gaf vooral veel aandacht aan fantasierijke spitzendansen voor de ballerina’s – met als absoluut hoogtepunt de 32 zogenoemde fouetté’s van de Zwarte Zwaan. De duizelingwekkende techniek, gekoppeld aan de dubbelrol Odette/Odile, maakt dit ballet tot een vuurproef voor iedere ballerina.

Het romantische verhaal gaat over de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette. De tovenaar Rotbart heeft er echter voor gezorgd dat de onschuldige meisjes ’s nachts in een zwaan veranderen en alleen echte en zuivere liefde kan de betovering doorbreken. Rotbart probeert via zijn dochter Odile, die als twee druppels water op Odette lijkt, tussen de geliefden te komen.

Door de fabuleuze muziek van Tsjaikovski, de virtuoze danspartijen, het schitterende core de ballet en het decor maken dit prachtige verhaal tot een ongeëvenaard kerstfeest voor jong en oud.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×